APRÓ TESTEKBŐL KIROBBANÓ ÍZEK

GREEN BOMBS MIKROZÖLDEK

KÖSZÖNTJÜK!

Több, mint 30 éve vagyunk elkötelezettek az egészséges életmód, a helyes táplálkozás iránt. Egészségügyi és vendéglátóipari képzettségünknek, valamint a táplálékkiegészítök terén szerzett több évtizedes tapasztalatainknak köszönhetően, úgy gondoljuk, hitelesen tudunk tanácsot adni az egészségmegőrzés terén, legyen szó táplálkozási tanácsadásról, vagy egészséges termékek ajánlásáról.

2023. nyarán új fejezet nyílott életünkben: Somogy megyébe, Ságvárra, a festői szépségű Jaba patak völgyébe költöztünk. Itt, a kristálytiszta természet közelségében, 2024.telén indítottuk el mikrozöld termesztő vállalkozásunkat.

Határozott szándékunk, hogy mindig tökéletes minőségű, egész évben friss mikrozöldeket kínáljunk, olyanokat, amelyek nemcsak ízletesek, hanem kiváló forrásai az egészséges táplálkozáshoz szükséges vitaminoknak és ásványi anyagoknak is.

Ennek érdekében megkülönböztetett figyelemmel választjuk ki a legjobb, BIO minősítésű magvakat, és BIO minősítésű ültetőközeget. Termesztésünk Organikus, azaz semmilyen vegyszert, műtrágyát nem alkalmazunk, kizárólag duplán tisztított, aktívszénnel szűrt vizet használunk. Boldoggá tesz minket, hogy vállalkozásunk a természet tiszteletén és az emberek jólétének támogatásán alapszik.

DE MIK IS AZOK A MIKROZÖLDEK?

A Mikrozöldek rendkívül egészséges étkek, mivel tápanyagtartalmuk, kifejlett társaiknak akár negyvenszerese is lehet! Nem csoda, hiszen egy csipet mikrozöld többszáz mag összes értékes anyagát koncentráltan, könnyen felszívódó formában tartalmazza. Gyakorta keverik össze Őket a Csírákkal. Tekintsük át a legjelentösebb különbségeket:

  • A Csírák pusztán kicsírázott magvak, kifejlődésükhöz elegendő néhány nap.

  • A Mikrozöldek fejlődésben lévő fiatal hajtások, szárat és leveleket is növesztettek. Amikrozöldeknek ehhez 2-3 hétre van szükségük.

  • A Mikrozöldek jóval több vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst és legfőképpen klorofilt tartalmaznak! Így erősebb méregtelenítő, immunerősítő hatásúak.

  • A Mikrozöldeknek sokkal magasabb a fehérje- és rosttartalma.

  • A Mikrozöldek intenzívebb, változatosabb ízvilággal rendelkeznek.

  • A Csírák jelentős egészségügyi kockázatot jelenthetnek. A csíráztatási folyamat során meleg, nedves, fényszegény környezet szükséges, amely kedvez a baktériumok, például a Salmonella, E. coli és Listeria szaporodásának. A magas páratartalom miatt a csírákon gombák is megjelenhetnek, amelyek mikotoxinokat termelhetnek, és ezek hosszú távon káros hatással lehetnek az egészségre.

  • A Mikrozöldek termesztése alacsonyabb hőmérsékleten, és lényegesen alacsonyabb páratartalom mellet történik, ráadásul csírázásuk után a nap több, mint felében erős fényben növekednek. Fontos előnye a Mikrozöldeknek, hogy kizárólag a talaj feletti részeket fogyasztjuk el, így a talajból semmilyen körülmények között nem kerülhet a tányérba szennyeződés.

Ismerje termékeinket, hogy együtt gondoskodhassunk az egészségesebb mindennapokért!

mi.png

Rutkai Ilona és Rutkai György
  
Ságvári Őstermelők



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 8
Heti: 1
Havi: 18
Össz.: 1 554

Látogatottság növelés
Oldal: KEZDŐLAP
APRÓ TESTEKBŐL KIROBBANÓ ÍZEK - © 2008 - 2025 - gbmikrozoldek.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »